Värmländska ingenjörsföreningen
Värmländska ingenjörsföreningen

Kontakt

2014 år stipendier

Vid examen 28 mars 2014 för årets elever i den treåriga utbildningen i Förpackningsdesign vid Broby Grafiska delades ett stipendium om 5000 kr ut till Samuel Berggren. Motiveringen var:

Samuel har ett genuint intresse för förpackningsdesign och i synnerhet förpackningskonstruktion. Samuel har utmärkt sig flera gånger under utbildningen med bl a första pris i Billerud/Santa Marias tävling för re-designing Santa Marias Taco Dinner kit. Han är mycket uppskattad av både studenter och lärare och i grupp och projektarbete är han drivande och hjälpsam.

En påtagligt glad och rörd Samuel Berggren får diplom och stipendium från VIF:s representant Lennart Stolpe. Från VIF deltog också Göran Tidstam.

Vid terminsavslutningen på KTC 28 maj överlämnade VIF:s Lennart Stolpe 3 st stipendier om vardera 1000 kr och ett diplom till framgångsrika elever

Thomas Olsson Berg, Yh Trätekniker. Thomas har haft ett klart mål med sin utbildning genom att sätta in sig i branschen både praktiskt och teoretiskt. Han har visat ett stort engagemang och hittat sin nisch i branschen.

Patrik Eriksson, Yh Kvalificerad Programvaru-testare
Patrik har under sina två år på Yrkeshögskole-programmet Kvalificerad Programvarutestare visat sig kompetent inom många områden. Han är metodisk och noggrann i sitt arbete både vad gäller själva utförandet och dokumentationen som följer. Patrik är också mycket serviceinriktad vilket är en stor tillgång i hans framtida yrkesval som testare.

Sonny Porth, Yh Process-tekniker
Sonny har utvecklats som tekniker på ett utmärkt sätt. Han har klarat av studierna mycket bra och visat förmåga att bearbeta också komplexa processtekniska frågeställningar på ett bra sätt.

Tre glada stipendiater tillsammans med sina diplom. Fr.v. Patrik Eriksson, Sonny Porth, Thomas Olsson Berg.
Utan diplom Lennart Stolpe VIF.

Vid terminsavslutningen för teknikprogrammets fjärde år vid Älvkullegymnasiet  11 juni på KTC överlämnade VIF:s Göran Tidstam ett stipendium om 1000 kr och ett diplom till Christoffer Acklund.

Motiveringen var: Christoffer har med sitt arbete visat hur och varför stadsarkitekturen skiljer mellan Europa och Amerika när det gäller höga byggnader både historiskt och i ett modernt perspektiv.

Christoffer Acklund (t.v.) har fått stipenium och diplom av Göran Tidstam